Hjälp oss föra upp beroendefrågorna på den politiska dagordningen, bidra ekonomiskt!

Vi är i stort behov av ekonomiska resurser för att kunna driva vår kamp att förbättra livsvillkoren för landets brukare. Du kan sätta in en summa, liten som stor, till kontonummer: Nordea 3108 20 26557 Märk betalningen ”Beroende”. Alla bidrag tar tacksamt emot och kommer oavkortat att gå till opinionsbildningsverksamhet. Vi kommer redovisa vad pengarna används till.

Som politik vilde får man inga ekonomiska medel. För att kunna anordna seminarier, kampanjer, bjuda in föreläsare, anordna torgmöten, samarbeta med organisationer som Svenska Brukarföreningen och en hel del annat, krävs ekonomiska medel – det är helt avgörande.

Alla bidrag tar tacksamts emot. Alla kan bidra med något om det så bra är några kronor. Ge oss förutsättningar att ta plats i det offentliga rummet och sätta beroendefrågorna högt på den politiska dagordningen!

Annonser

4 thoughts on “Hjälp oss föra upp beroendefrågorna på den politiska dagordningen, bidra ekonomiskt!

 1. Jag arbetar själv ideellt med att föra fram hur anhöriga har det. Så jag förstår vad du menar med att inte få ekonomiska medel. Uppskattar verkligen att du tagit upp frågan om underhållsbehandling i riksdagen. Sätter därför in ”några kronor”

   • Håller med Agneta, har haft planer att starta en grupp eller vad man ska kalla det, ca 2 gånger i Månaden att försöka starta en grupp för barn och ungdomar som lever med föräldrar som missbrukar,
    Tänkte att man kunde ta med dom på olika aktiviteter tex fiske, olika sporter, Bio osv.
    Tror att många av barnen som lever med föräldrar med olika missbruk, mår dåligt och i ensamhet och vågar inte berätta för någon om deras problem.
    Men jag vet inte hur jag ska gå tillväga, men ska fundera på det..

    Men du är grym som tar i tag i detta ämmne,
    ska skänka några tior på Fredag till är för det behövs…

 2. Johan!
  Det var en fin tanke. Ring mig gärna 072 2071338 eller smsa ditt nr så ringer jag upp dig, så kan vi prata lite. Många barn i vårt land behöver vuxna som bryr sig.
  Många som jag mött sörjer över att de inte kan ge sina barn det de behöver.
  Jag känner en stor förtröstan att det ska bli en ändring efter både Berne Stålenkrantz och William Perzälls insatser i riksdagen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s