Om William

En mer utförlig presentation kommer publiceras snart.

Bakgrund

Jag är 23år, född i Filipstad men flyttade till Borås vid 1års ålder och varit bosatt där sedan oktober 2010. Satt i Borås kommunfullmäktige mandatperioden 2006 – 2010. Blev sedan invald i riksdagen, men efter kontroverser med mitt tidigare parti, Sverigedemokraterna, sitter jag numera som politisk vilde och kan rösta utan partipiska vilket är otroligt befriande. Är numera bosatt i Varberg och pendlar till Stockholm varje vecka.

När jag inte sysslar med politik umgås jag med vänner, läser torftiga böcker och spenderar dagarna med min hund Stina, en underbar liten mops.

.

Annonser

11 thoughts on “Om William

  1. William jag vill bara säga att jag tycker att du är grym som försöker legalisera thc (i medicinskt syfte) och satsa på att inte kriminalisera brukaren/missbrukaren. Personligt bruk av droger ska inte vara kriminellt, det är bara idiotiskt.

    Jag ville väll bara säga tack och säga att du är modig. Lycka till med allt!!!

  2. Starkt av dig att kämpa för legalisering av Cannabis. Du har politiker, media och läkemedelsindustrin mot dig – Men folket är med dig!

  3. ett hett tips är att inte ha massa skumma piller som banner på din blogg. hur dumt är det inte egentligen? folk som redan är negativt inställda till cannabis lär inte bli mer övertygade av det, plus att jag tror att det ger ett ganska oseriöst intryck. tack för att du hjälper till att legalisera cannabis. mvh

    • håller med ang 600femman, byt ut bannern. Den är väldigt missvisande och orsakar nog en hel del misstro mot inlägget. I övrigt allt ”grönt”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s